Övriga produkter

Timmerhus

Våra timmerhus är byggda av det bästa och mest naturnära byggmaterialet – arktisk fura. Alla våra timmerhus har en unik kombination av funktionalitet, trivsel och design. Vi skapar det trivsamma timmerhuset med hjälp av en modern, internationellt inspirerad arkitektur och timmer av högsta kvalitet. Vi bygger framtidens hus där ledorden är hållbarhet, design och hälsa.

Villor

Vår kollektion av fritidshus har en enkel, modern och hållbar stil. Modellerna är ritade med eftertanke som smiter in fint i den skandinaviska naturen. Inspirationen är hämtad från Kalifornien – timret från de nordiska skogarna.

Fritidshus

Villa och året-runt hus

Vi har ett antal hus som är anpassade att bo året-runt i - allt från villan som passar för dig som vill bygga på en lite mindre tomt och samtidigt utnyttja ytan maximalt till pampiga New England hus med generös altan som sträcker sig runt hela huset med proffsutrustad köks-ö, öppet vardagsrum med plats för stort umgänge.

Attefallshus

Våra nyckelfärdiga Attefallshus är tillverkade i en modern och stilren design som på ett suveränt sätt utnyttjar de 25-30 kvadratmeter som är tillåtet när det handlar om Attefallshus. Husen är tillverkade av marknadens bästa timmer och lika välbyggda som våra större hus. Flexibel planlösning ger dig stora valmöjligheter.

Bastu och bastustugor

Finns de något mer uppfriskande än att basta en stund? Vi har ett brett sortiment som omfattar både små och stora varianter av bastu och bastustugor. Vi konstruerar bastun enligt dina önskemål i hyvlad timmerprofil eller lamelltimmerprofil. Det finns nog inget land i världen som är bättre på att bygga bastus än finnarna!

Fritidshus

Vi har timmerhuset som passar just dig!