Fritidshus

Här är ett urval av de snygga och funktionella fritidshus som du kan hitta i vår kollektion.

Fritidshus Glass house 126

Glass House 126

Enplanshus med en total yta 126 m2. Tre sovrum.

Detta glashus har stora panoramafönster som kontrasteras med rejäla timmerväggar. En stilren arkitektur där fönster från golv till tak ger ett fantastiskt ljusinsläpp.

Fritidshus Glass house villa

Glass House Villa 155

En villa med ett och ett halvt plan fördelat på 144 m2. Fyra sovrum.

En villa som passar dig som vill bygga på en mindre tomt och utnyttja ytan till max. Stora fönster släpper in mycket ljus som skapar rymd och ger fantastiska vyer.

Fritidshus Glass house 80

Glass House 80

Ett plan, 74 m2 våningsyta. 2 sovrum.

Detta glashus är en modern design som passar lika bra i skärgården, i skogen eller i fjällen. Stora ljusa fönster suddar ut gränserna mellan inne och ute. Ett hus som smälter in i alla naturmiljöer.

Fritidshus Glass house classic

Glass House Classic 100

Ett plan med loft som tillval. Våningsyta 93 m2. 3 sovrum.

En stilren arkitektur som påminner om gamla hus med fönstergitter och sluttande sadeltak. Men Glass House Classic är också ett modernt hus med generösa glasytor och rätlinjiga former. Loft finns som tillval för den som så önskar.

Fritidshus Laaksolahti

Laaksolahti 131

Ett plan, våningsyta 131 m2. Tre sovrum

Här möts kalifornisk elegans och en modern skandinavisk stil. Denna modell är mycket flexibel och kan enkelt anpassas enligt ditt tycke. Du kan placera dina tillval där du vill!

Fritidshus Stenudden

Stenudden 100

Ett plan 92 m2 våningsyta, 3 sovrum.

Stenudden har stora panoramafönster som ger ett fantastiskt ljus i de öppna vardagsrummen. Passar perfekt in i det svenska landskapet. En generös altan skapar extra trivsamt utrymme utomhus.

Fritidshus Levi

Levi 85

Ett plan med loft som tillval. 85 m2 våningsyta, 3 sovrum.

Ett klassiskt skärgårdshus där du kan njuta av sjölivet på en generös terrass. Här kan du njuta av solen både på morgon och kväll.

Det här var ett urval av några av våra mest omtyckta fritidshusmodeller. Vill du se hela vårt utbud och veta mer, välkommen att besöka vår hemsida!

Fritidshus från Kontio

Ett brett utbud fritidshus med naturliga material och elegant design